Kort om ferdighus

Om oss

Hvitsten Utvikling AS formidler boliger basert på prefabrikkerte elementer og moduler av høy kvalitet fra stor fabrikk i Latvia.

Alle boliger bygges etter Teck 10-standard. Primært leveres såkalte råhus, hvor dere står for innvendig finish, rørlegger og elektriker. Når fabrikken har kapasitet, kan vi eventuelt stå som totalentreprenør når vi leverer ditt drømmehus, etter dine egne tegninger og ønsker. Vi har stor referanseliste fra fornøyde kunder i Norge, Skandinavia og Baltikum, som vi sender etter henvendelse. Leveranser gjøres i hele landet.

Kort byggetid

Kraner løfter de ferdige modulene på plass når de ankommer tomtenBoligene blir produsert i store elementer som leveres med bordkledning eller klargjort for mur og ferdig isolerte vegger. Elementene heises på plass på byggetomten. Slik sikres en raskere tetting av bygget og risikoen for fuktskader minimeres. Resultatet er hus med kort byggetid og høy byggteknisk kvalitet. Dette gir oss en effektiv produksjon og kort leveringstid.

Vi leverer alt fra hytter og eneboliger til blokker og større leilighetsprosjekt og ser frem til et godt samarbeide med våre fremtidige kunder.

Leveransen

Elementene bygges innendørs på fabrikk i Latvia. Fabrikken har stor kapasitet og god kvalitet. Materialene kjøpes av store leverandører for å oppnå tilfredsstillende kvalitet.

Ferdighus levert på trailerFerdige elementer eller moduler lastes på trailere ved vår fabrikk.

Trailere ankommer byggeplassen, deretter ankommer en kranbil og alle elementene eller moduler monteres raskt. Dette er med på å sikre en god tetting av bygget.

Taket lektes og er klart for å legge takstein. Etter ytterligere 2-3 dager er taket tett. Alle utvendige detaljer gjøres ferdig og vinduer og dører er montert allerede i fabrikk.

Boligen er ferdig utvendig.